Sportsokken

Bij het uitvoeren van uw sport is een goede uitrusting belangrijk. Vaak wordt hierin vergeten hoe belangrijk goede sportsokken zijn. Zo kunnen sportsokken voorkomen dat u blaren krijgt. Bovendien hoeft u door de juiste pasvorm tijdens het sporten niet bezig te zijn met het optrekken van uw sokken. Sportsokken zijn dus van essentieel belang voor het goed uitvoeren van uw sport.

Waarom sportsokken

Een goede pasvorm en comfort zijn belangrijk bij sportsokken. De volgende functies zijn eveneens zeer belangrijk:

  • Ondersteuning van de voet;
  • Goede vocht- en warmteregulatie;
  • Voorkomt wrijving.

Deze functies kunnen er aan bijdragen dat u uw sport prettig en goed kunt uitoefenen.

Diverse merken

Bij Smits Beenmode kunt u makkelijk zoeken op collecties van Kappa, Le Coq Sportif, Australian en meer. Deze topmerken staan voor de kwaliteit van ons assortiment.

Waarom Smits Beenmode?

Wij zijn een speciaalzaak in beenmode. Sinds 1954 bezoeken we tien markten in Brabant en Limburg. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij online de beste kwaliteit aanbieden op het gebied van been- en ondernode, volgens de nieuwste mode en de laagste prijs!

Naast sportsokken kunt u bij ons terecht voor panty’s, leggings, huissokken en nog veel meer. We hebben alles op het gebied van beenmode voor dames, heren en kinderen.

Service

Smit Beenmode levert kwaliteit. Wij hebben een groot assortiment met topmerken. Onder aanbiedingen vindt u diverse afgeprijsde producten. Als u wat bij ons besteld voor 16 uur, dan heeft u de volgende dag uw sportsokken al in huis. Is uw bestelling boven € 75,00? Dan vervallen de verzendkosten. Overigens zijn onze verzendkosten niet hoog. Ongeacht het aantal artikelen betaalt u voor het verzenden € 3,95.

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neemt u contact met ons op. We helpen u er graag mee. U kunt ons bereiken middels het contactformulier. Spoedig zullen we reageren. U kunt ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-11387403.

Heren

Bekijk onze heren collectie

Dames

Bekijk onze dames collectie

Kinderen

Beenmode in een kleiner maatje

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis levering bij bestelling boven € 50.00
  • Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis levering bij bestelling boven € 50
  • Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis