Bedsokken

Koude voeten in bed? En kunt u daardoor vaak niet slapen? Bedsokken zouden dan wel eens de oplossing kunnen zijn. Bij Smits Beenmode hebben we verschillende comfortabele bedsokken in ons assortiment, waaronder die van het merk Eureka.

Waarom bedsokken kopen?

Met koude voeten in bed stappen kan ervoor zorgen dat u moeilijk in slaap valt. Of midden in de nacht wakker worden van koude voeten: het kan u uren uit slaap houden. Door een verminderde bloedcirculatie wordt er minder bloed naar uw voeten getransporteerd, waardoor ze eerder koud aanvoelen. Bedsokken bieden dan uitkomst. Maar ook wanneer u last heeft van het rusteloze benensyndroom, kunnen deze sokken uw klachten verminderen waardoor u beter slaapt. Ook mensen met reuma kunnen hier baat bij hebben en worden minder stijf wakker in de ochtend. Bij Smits Beenmode hebben wij verschillende bedsokken in het assortiment met een wijdere bovenkant, zodat ze niet kunnen knellen.

Bedsokken

Lekkere wollen sokken

De Eureka bedsokken van Smits Beenmode bestaan uit de volgende samenstelling:

  • 72% Merinowol;
  • 26% Polyamide;
  • 2% Elastaan.

De sokken zijn warm en zacht en het draagcomfort is groot. Ze hebben luchtkamertjes, zodat transpireren voorkomen wordt. De elasthaan zorgt voor een goede pasvorm.

Naast deze Eureka sokken zijn er ook antislip enkelsokken verkrijgbaar die tevens te gebruiken zijn als bedsokken.

Bedsokken voor dames

Koude voeten komen bij dames aanzienlijk vaker voor dan bij mannen. Uit onderzoek blijkt dat het vrouwelijk lichaam efficiënter omgaat met de warmte die ze produceren. Dit klinkt doeltreffend, maar het gevolg is dat het bloed de handen en voeten minder goed bereikt. Daar komt bij dat hormonen ook een rol spelen bij koude voeten. Met bedsokken wordt dit voorkomen. Uw voeten krijgen de kans niet om af te koelen.

Bedsokken voor heren

Ook heren kampen soms met problemen zoals slapeloosheid, reumatische klachten en krampen. Hierbij kunnen bedsokken een hulpmiddel zijn. Door de samenstelling van de sokken is het comfortabel deze in de nacht te dragen. Doordat u met schone voeten het bed instapt, en u dan pas de sokken aandoet, is er bovendien vanuit hygiënisch oogpunt geen probleem om in de nacht sokken te dragen.

Bestel direct of neem contact op!

Heeft u vragen over het assortiment van Smits Beenmode of overige vragen? U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u bellen naar 06-11387403.

Heren

Bekijk onze heren collectie

Dames

Bekijk onze dames collectie

Kinderen

Beenmode in een kleiner maatje

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis levering bij bestelling boven € 50.00
  • Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis levering bij bestelling boven € 50
  • Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis