Bedsokken

Heeft u last van slaapproblemen? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat u geholpen wordt bij het dragen van bedsokken. In ons assortiment hebben wij behaaglijke, wollen sokken van het merk Eureka.

Waarom bedsokken kopen?

Met koude voeten het bed in stappen kan ervoor zorgen dat u moeilijk in slaap valt. In de nacht wakker worden van koude voeten: het kan u uren uit slaap houden. Door kou wordt de doorbloeding van uw huid trager, de bloedvaten vernauwen. Daar komt bij dat ‘s nachts de lichaamstemperatuur daalt. Een oplossing kan zijn dat u bedsokken gaat dragen. Bij Smits Beenmode hebben wij deze sokken met een wijdere bovenkant, zodat ze niet kunnen knellen.

Lekkere wollen sokken

De bedsokken van Smits Beenmode bestaan uit de volgende samenstelling:

  • 72% Merinowol;
  • 26% Polyamide;
  • 2% Elastaan.

De sokken zijn warm en zacht. Het draagcomfort is groot. De bedsokken hebben luchtkamertjes, zodat transpireren voorkomen wordt. Dankzij de elastaan heeft de sok een goede pasvorm.

Bedsokken voor dames en heren

Koude voeten komen bij dames aanzienlijk vaker voor dan bij mannen. Uit onderzoek blijkt dat het vrouwelijk lichaam efficiënter omgaat met de warmte die ze produceren. Dit lijkt doeltreffend te zijn, maar daardoor bereiken voeten en handen minder bloed. Daar komt bij dat hormonen ook een rol spelen bij koude voeten. Met bedsokken wordt dit voorkomen. Uw voeten krijgen de kans niet om af te koelen.

Tevens kampen sommige heren met problemen zoals slapeloosheid, reumatische klachten en krampen. Hierbij kunnen bedsokken een hulpmiddel zijn. Door de samenstelling van de sokken is het comfortabel deze in de nacht te dragen. Doordat u met schone voeten het bed instapt, en u dan pas de sokken aandoet, is er bovendien vanuit hygiënisch oogpunt geen probleem om in de nacht sokken te dragen.

Bestel direct of neem contact op!

Heeft u vragen over het assortiment van Smits Beenmode of overige vragen? U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u bellen naar 06-11387403.

Heren

Bekijk onze heren collectie

Dames

Bekijk onze dames collectie

Kinderen

Beenmode in een kleiner maatje

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis levering bij bestelling boven € 40.00
  • Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis levering bij bestelling boven € 40
  • Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis