Antislip sokken

Wilt u (thuis) heerlijk rond kunnen lopen op uw sokken? Lekker uw schoenen uit op het moment dat u thuiskomt? Smits Beenmode kent een uitgebreid assortiment van antislip sokken voor dames, heren en kinderen.

Antislip sokken dames

U wilt graag de veiligheid van antislip sokken, maar de sokken moeten ook matchen bij uw outfit. Wij maken dit mogelijk! Smits Beenmode gaat voor zowel kwaliteit als fashion. Door de laatste modetrends op de voet te volgen kunnen wij een passend assortiment van antislip sokken voor dames aanbieden.

Antislip sokken heren

Tevens hebben wij voor heren comfortabele, modieuze antislip sokken. De sokken zorgen voor heerlijk warme voeten. Dankzij de antislip heeft u optimale grip op alle oppervlaktes. Dus na het werk uw schoenen uit. Het is tijd voor u om te relaxen op de bank! Bestel vandaag nog antislip sokken voor heren!

Antislip sokken kinderen

Smits Beenmode denkt ook aan de kleintjes. We hebben voor kinderen diverse sokken in het assortiment. Ravotten, rennen en stoeien; het is allemaal mogelijk met onze sokken. Dankzij de kwalitatieve antislip-laag glijdt uw kind niet uit. Het oog wil ook wat, dus de antislip sokken voor kinderen zijn voorzien van kleurrijke opdrukken. Met andere woorden: een plezier voor kinderen om ze te dragen.

Uitgebreid assortiment beenmode

Naast sokken hebben we nog veel meer artikelen. U kunt bij ons terecht voor vele artikelen op het gebied van been- en ondermode. We hebben diverse topmerken voor u. Een aantal van deze merken zijn:

Neem gerust contact op

Heeft u vragen over één van onze producten? U kunt ons bereiken via het contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen via 06-11387403. Een impressie van de mogelijkheden krijgt eveneens via Facebook.

Heren

Bekijk onze heren collectie

Dames

Bekijk onze dames collectie

Kinderen

Beenmode in een kleiner maatje

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis levering bij bestelling boven € 40.00
  • Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis levering bij bestelling boven € 40
  • Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis