Antislip sokken

Wilt u (thuis) heerlijk rond kunnen lopen op uw sokken? Lekker uw schoenen uit op het moment dat u thuiskomt? Smits Beenmode biedt een uitgebreid assortiment antislip sokken voor dames, heren en kinderen. Ze zijn voorzien van een stroeve antislip laag zodat u niet zomaar wegglijdt. Gebruik ze om veilig zonder schoenen in huis te lopen, of bijvoorbeeld bij yoga of pilates.

Antislip sokken dames

Deze sokken zorgen voor een goede grip voor extra veiligheid, maar natuurlijk moeten ze ook matchen bij uw outfit. Wij maken dit mogelijk! Smits Beenmode gaat voor zowel kwaliteit als fashion. Door de laatste modetrends op de voet te volgen kunnen wij een passend assortiment van antislip sokken voor dames aanbieden.

antislip sokken

Antislip sokken heren

Tevens hebben wij voor heren comfortabele, modieuze gripsokken. De sokken zorgen voor heerlijk warme voeten. Dankzij de speciale, stroeve laag aan de onderkant heeft u optimale grip op alle oppervlaktes. Dus doe na het werk uw schoenen uit, want dan is het tijd voor u om te relaxen op de bank! Bestel vandaag nog antislip sokken voor heren!

Antislip sokken kinderen

Smits Beenmode denkt ook aan de kleintjes. We hebben voor kinderen diverse sokken in het assortiment. Ravotten, rennen en stoeien; met onze sokken met antisliplaag kan het veilig, zonder glijpartijen. Dankzij de kwalitatieve griplaag glijdt uw kind niet uit. Het oog wil ook wat, dus de antislip sokken voor kinderen zijn voorzien van kleurrijke opdrukken. Met andere woorden: een plezier voor kinderen om ze te dragen.

Uitgebreid assortiment beenmode

Naast sokken hebben we nog veel meer artikelen. U kunt bij ons terecht voor vele artikelen op het gebied van been- en ondermode. We hebben diverse topmerken voor u. Een aantal van deze merken zijn:

Neem gerust contact op

Heeft u vragen over één van onze producten? U kunt ons bereiken via het contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen via 06-11387403. Een impressie van de mogelijkheden krijgt eveneens via Facebook.

Heren

Bekijk onze heren collectie

Dames

Bekijk onze dames collectie

Kinderen

Beenmode in een kleiner maatje

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis levering bij bestelling boven € 50.00
  • Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis levering bij bestelling boven € 50
  • Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis