Antislip sokken

Wilt u (thuis) heerlijk rond kunnen lopen op uw sokken? Lekker uw schoenen uit op het moment dat u thuiskomt? Smits Beenmode kent een uitgebreid assortiment van antislip sokken voor dames, heren en kinderen.

Antislip sokken dames

U wilt graag de veiligheid van antislip sokken, maar de sokken moeten ook matchen bij uw outfit. Wij maken dit mogelijk! Smits Beenmode gaat voor zowel kwaliteit als fashion. Door de laatste modetrends op de voet te volgen kunnen wij een passend assortiment van sokken voor dames aanbieden.

Antislip sokken heren

Tevens hebben wij voor heren comfortabele, modieuze antislip sokken. De sokken zorgen voor heerlijk warme voeten. Dankzij de antislip heeft u optimale grip op alle oppervlaktes. Dus na het werk uw schoenen uit en de antislip sokken aan. Het is tijd voor u om te relaxen op de bank!

Antislip sokken kinderen

Smits Beenmode denkt ook aan de kleintjes. We hebben voor kinderen diverse antislip sokken in het assortiment. Ravotten, rennen en stoeien; het is allemaal mogelijk met deze sokken. Dankzij de kwalitatieve antislip-laag glijdt uw kind niet uit. Het oog wil ook wat, dus de sokken voor kinderen zijn voorzien van kleurrijke opdrukken. Met andere woorden: een plezier voor kinderen om ze te dragen.

Assortiment

Naast antislip sokken hebben we nog veel meer artikelen. U kunt bij ons terecht voor vele artikelen op het gebied van been- en ondermode. We hebben diverse topmerken voor u. Een aantal van deze merken zijn:

Contact

Heeft u vragen over één van onze producten? U kunt ons bereiken via het contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen via 06-11387403.

Contactgegevens

  Hoofdstraat 63 5473 AP
Heeswijk-Dinther
+31 (0) 6 – 11387403
info@smitsbeenmode.nl

 • Antislip Sokken

  Dames

  Antislip sokken dames

  Op zoek naar antislip sokken voor dames? Smits Beenmode biedt een compleet assortiment been- en ondermode. Loopt u binnenshuis graag zonder schoeisel, maar niet blootvoets rond? Dan is een antislipsok de perfecte oplossing! Een wintersok met antilip of antislipsokken voor de warmere dagen, Smits Beenmode heeft het allemaal.

  Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 • Antislip Sokken

  Heren

   

 

Antislip sokken heren

De kleren maken de man en daarbij mogen de sokken niet vergeten worden. Relaxt op de bank hangen, even iets uit de koelkast pakken zonder koude voeten te krijgen of onverwacht een salto mortale te maken. Kortom, hoe leef vrij en onbevangen met antislip sokken voor heren?

Klanten die onze herencollectie antislipsokken bekeken, bezochten ook: heren sportsokken en heren werksokken

 • Kinderen

X