Antislip sokken

Wilt u (thuis) heerlijk rond kunnen lopen op uw sokken? Lekker uw schoenen uit op het moment dat u thuiskomt? Smits Beenmode kent een uitgebreid assortiment van antislip sokken voor dames, heren en kinderen.

Antislip sokken dames

U wilt graag de veiligheid van antislip sokken, maar de sokken moeten ook matchen bij uw outfit. Wij maken dit mogelijk! Smits Beenmode gaat voor zowel kwaliteit als fashion. Door de laatste modetrends op de voet te volgen kunnen wij een passend assortiment van sokken voor dames aanbieden.

Antislip sokken heren

Tevens hebben wij voor heren comfortabele, modieuze antislip sokken. De sokken zorgen voor heerlijk warme voeten. Dankzij de antislip heeft u optimale grip op alle oppervlaktes. Dus na het werk uw schoenen uit. Het is tijd voor u om te relaxen op de bank!

Antislip sokken kinderen

Smits Beenmode denkt ook aan de kleintjes. We hebben voor kinderen diverse sokken in het assortiment. Ravotten, rennen en stoeien; het is allemaal mogelijk met onze sokken. Dankzij de kwalitatieve antislip-laag glijdt uw kind niet uit. Het oog wil ook wat, dus de sokken voor kinderen zijn voorzien van kleurrijke opdrukken. Met andere woorden: een plezier voor kinderen om ze te dragen.

Uitgebreid assortiment beenmode

Naast sokken hebben we nog veel meer artikelen. U kunt bij ons terecht voor vele artikelen op het gebied van been- en ondermode. We hebben diverse topmerken voor u. Een aantal van deze merken zijn:

Neem gerust contact op

Heeft u vragen over één van onze producten? U kunt ons bereiken via het contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen via 06-11387403. Een impressie van de mogelijkheden krijgt eveneens via Facebook.

5% Korting
6% Korting
7% Korting
8% Korting
9% Korting
10% Korting
11% Korting
12% Korting
13% korting
14% korting
15% Korting
50% Korting
Draai aan het rad en zie jouw korting!
Voer je e-mailadres in en draai aan het rad. Je ziet direct jouw korting!
Huisregels:
  • 1 poging per deelnemer
  • Valsspelers worden gediskwalificeerd
  • Door jouw e-mailadres hier in te vullen, ga je akkoord met de inschrijving voor onze nieuwsbrief. Uiteraard kun je jezelf te allen tijde uitschrijven van de nieuwsbrief.
X