Sportsokken dames

U bent actief en u beweegt veel? U wandelt graag of bent u wekelijks actief in de sportschool of op het sportveld? Dan heeft u zeker de juiste sportschoenen gekozen voor uw actieve leventje. Maar heeft u toch last van uw voeten na deze activiteiten? Dan is het heel goed mogelijk dat u niet de juiste sokken draagt. Branderige en pijnlijke voeten zijn vaak een indicatie hiervan. Daarom heeft Smits Beenmode een mooie selectie voor dames samengesteld zodat u voor elke activiteit de juiste sportsokken kunt dragen.

Welke dames sportsokken hebben uw voorkeur en passen bij uw activiteit?

Wilt u juist dikke of dunne sportsokken? Voor een wandeling of voor een voetbalwedstrijd? We zetten ze even voor u op een rijtje. Bij Smits Beenmode hebben wij 13 soorten sportsokken voor u in ons assortiment opgenomen. Voor elke activiteit de juiste sportsokken. Kiest u voor bamboe sokken of voor badstof sokken?

  • Bamboe sokken hebben een badstofzool en zijn hypoallergeen. Ze zijn antibacterieel, absorberend en ademend. Deze sokken beschikken over thermo control welke uw voeten in de zomer beschermt tegen de hitte en in de winter beschermt tegen koude temperaturen. Ook deze sokken hebben geen teennaad, dus minder irritaties.
  • Sportsokken van Puma en Le Coq sportif hebben de meest vochtabsorberende eigenschappen. Hierdoor kun je op een prettige manier de hele wedstrijd uitspelen. Je hebt door het dragen minder last van zweetvoeten en de daarbij behorende geuren.

In ons assortiment hebben wij voor alle activiteiten de juiste dames sportsokken opgenomen en de keuze is aan u. Neem een kijkje in onze webshop om rustig uit te zoeken welke sportsokken uw voorkeur hebben. Over het algemeen zijn vochtabsorberende sportsokken de meest gevraagde sokken onder de sportieve vrouwen. Minder blessures, kramp of pijn in de voeten zijn een prettige bijkomstigheid om de volgende dag weer fris en fruitig van start te gaan.

Wilt u graag wat meer informatie over welke dames sportsokken het meest geschikt zijn voor u?

Twijfelt u over uw keuze? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag. Tip: wanneer u voor meer dan 40 euro besteld zijn de verzendkosten gratis.

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis levering bij bestelling boven € 50.00
  • Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis levering bij bestelling boven € 50
  • Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis