Enkelsokken

De warmere dagen komen er weer aan. Een korte broek, een jurkje of een rok; het komt de kast weer uit. Maar wat draagt u in uw schoenen? U wilt sokken dragen, maar het liefst niet zichtbaar boven uw schoenen uit. Enkelsokken zijn hiervoor de oplossing.

Enkelsokken voor dames, heren en kinderen

Enkelsokken worden niet alleen gedragen tijdens het sporten. Tegenwoordig dragen veel mensen enkelsokken bij alledaagse activiteiten. Enkelsokken zorgen voor een goed draagcomfort en het komt niet boven de schoen uit. Want uiteraard: het oog wil ook wat. De optie om zonder sokken uw schoenen te dragen is niet verstandig. Het kan ervoor zorgen dat u voetschimmel krijgt doordat zweet in uw schoen loopt. In onze webshop komt u vele soorten enkelsokken tegen. Wij verkopen zowel enkelsokken voor dames, heren als kinderen.

Kwaliteit

Bij Smits Beenmode hebben we enkelsokken van goede kwaliteit. We leveren sokken in onder andere badstof en katoen. Hierbij vinden wij draagcomfort zeer belangrijk. Smits Beenmode kan garanderen dat de enkelsokken soepel en zacht, ademend en beschermend zijn.

Merken

Bij Smits Beenmode hebben we diverse merken voor been- en ondermode in ons assortiment. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

Voordelen Smits Beenmode

Wij staan voor kwaliteit en mode. Profiteer van onze voordelen:

  • Veilig en vertrouwd bestellen en betalen;
  • Gratis levering vanaf € 75,-;
  • Vandaag voor 16 uur besteld, morgen in huis;
  • Vele merken in een uitgebreid assortiment.

Contact

Neem contact met ons op door te bellen naar 06-11387403 of het contactformulier in te vullen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

X