Sneakersokken

Bestel uw sneakersokken direct in de webshop van Smits Beenmode, dé specialist in been- en ondermode. Vandaag voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Gegarandeerd voor de laagste prijs.

Sneakersokken voor dames, heren en kinderen

Tijdens warmere dagen wilt u sokken dragen die lekker zitten, terwijl ze niet te warm moeten aanvoelen. Bovendien moeten de sokken er leuk uitzien. U gaat natuurlijk niet met dikkere thermo sokken rondlopen in de zomer. Sneakersokken bieden dan dé ideale uitkomst voor sneakers en sandalen. In de webshop van Smits Beenmode vindt u sneakersokken voor:

Sokken van Puma en Lotto

U heeft in onze webshop een ruime keuze in het aanbod. Zo vindt u onder andere in ons assortiment sneakersokken van Puma. Deze sokken zijn ideaal om te dragen in de zomer door het gebruikte materiaal (katoen, polyamide en elastane). Dit betekent dat deze sokken zeer comfortabel voor uw voeten zijn. Wilt u direct een voordeelpack bestellen? Geen probleem. Voor de laagste prijs vindt u diverse voordeelpacks in onze webshop.

Blijven zitten en zakken niet af

Bent u sportief en gaat u graag sporten in de zomer? Houdt u van het maken van wandelingen? Voor zowel sporten als het maken van wandelingen is het belangrijk dat uw sokken blijven zitten en niet afzakken. Onze sneakersokken hebben deze eigenschap. Dit is ideaal voor al uw gewenste activiteiten. Wij raden daarom ten zeerste aan om sneakersokken te dragen in de zomer.

Koop direct bij Smits Beenmode

Plaats direct uw bestelling in onze webshop. Wenst u passend advies voor uw voeten? Als ervaren marktkoopman voorzien wij u graag van passend sokkenadvies. Om alvast kennis te maken met Smits Beenmode, kunt u terecht onder over ons of een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook. Smits Beenmode: úw specialist in sokken!

Heren

Bekijk onze heren collectie

Dames

Bekijk onze dames collectie

Kinderen

Beenmode in een kleiner maatje

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis levering bij bestelling boven € 50.00
  • Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis levering bij bestelling boven € 50
  • Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis